PUR TETŐPANEL

A könnyűszerkezetű szendvicspanelek közé sorolható építészeti panel, mely kiváló hőszigetelő és a megfelelő szakértelemmel hőhídmentesen szerelhető

Pur tetőpaneleink

Szendvicspanel tetőrepur tetőpanel

A pur tetőpanel a szendvicspanelek egy típusa, melynél a gyártó a szendvicspanel külső és belső fegyverzetét szilárd pur habbal tölti ki. A könnyűszerkezetű szendvicspanelek közé sorolható építészeti panel, mely kiváló hőszigetelő és a megfelelő szakértelemmel hőhídmentesen szerelhető. A pur tetőpanelek rendkívül könnyen és pontosan illeszthetők egymásba. Rendelhető pur tetőpaneljeinkről itt olvashat bővebben.

Pur tetőpanel

A pur tetőpanelek külső fegyverzete közti részt pur habbal töltik ki, melynek fő feladata a hőszigetelés. A  szendvics tetőpanel gyártásakor folyékony halmazállapotú anyag gyorsan megszilárdul, miközben a térfogat növekedése közben teljes mértékben kitölti a külső acéllemezek közti részt, ezzel biztosítva a szigetelt tetőpanel tökéletes hőszigetelését.

Pur tetőpanel előnyei

A modern építészetben a gyorsaság, egyszerűség a fő szempont szem előtt tartva az energiatakarékos és költséghatékony építészeti megoldásokat. A pur tetőpanelek népszerűsége mindezen kritériumoknak megfelel, így egyre népszerűbb alkalmazásuk nem csak az ipari vagy mezőgazdasági, hanem a lakossági építészetben is. A panel rendszer a gyorsaságot hivatott szolgálni. Minél nagyobb elemekből lehet ugyanis megépíteni az adott épületet, annál gazdaságosabb maga az építkezés, hiszen egységnyi idő alatt több építkezést lehet véghez vinni. Ez kedvezően hat az építőipar szereplőire is és a megbízó is hamarabb tudja használatba venni a megújult lemez tetőpanel rendelkező épületet. A szendvics tetőpanelek könnyűszerkezetes építészeti elemek, melyeket rendkívül könnyű szerelni is. Mindazonáltal precíz munkavégzésre van szükség, hiszen az egyes elemek egymásba illesztését rendkívül pontosan kell végezni ahhoz, hogy a tetőfedés valóban minőségi szigetelést adjon és tartós legyen. Ugyanakkor hatalmas előny, hogy a tetőszerkezeteknek nem kell akkora terhelést elviselniük, éppen ezért tartósabb megoldás a szendvicspanel tetőpanelek alkalmazása.

Pur tetőpanel mérete – hőszigetelt tetőpanel árak

A pur tetőpanelek egyedi méretben készülnek, ezzel lerövidítve a tetőfedés folyamatát. Így nem kell alkalmazkodni a tetőfedésre használt építőanyag fix méreteihez. Megrendelőinktől csupán a kívánt pur tetőpanelek méreteire van szükségük, mi pedig azt szakszerűen méretre vágva biztosítjuk. Az egyedi méretre vágás előnyei közt meg kell említeni azt is, hogy ezzel minimálisra csökkenthető a hulladék anyag, mely költséghatékony tetőfedést tesz lehetővé amellett, hogy a szendvicspanel egyébként is egy olcsó és minőségi építőanyagnak számít.

Pur tetőpanel – hogy döntsem el, hogy nekem megfelelő-e a tetőfedésre?

Amennyiben Ön is gondolkodik a pur tetőpanel tetőfedésen de nem tudja eldönteni, hogy a célnak valójában megfelelő lenne, kérjen tőlünk tanácsot. Könnyűszerkezetes építészetben tapasztalt, profi kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, legyen bármilyen nem kérdése a pur tetőpanelek alkalmazásával kapcsolatban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen ajánlatot egyedi méretre vágott, minőségi pur tetőpanelre! Kedvező szendvicspanel árainkkal és minőségi termékeinkkel biztosan Önnek is megfelelő ajánlatot tudunk adni! Kérésre házhoz is szállítjuk megrendelését így biztos lehet benne, hogy a megrendelt építőanyag biztonságban, sérülés nélkül kerül kiszállításra!

    Hívjon Minket: +36706726291

    Email címünk: lemezbazis@gmail.com
    Hívom