T8 TRAPÉZLEMEZ

T8 Trapézlemez tökéletesen alkalmas kerítések és kapuk építéséhez, oldalfalak borításához, ereszek
lezárásához.

 T8-as trapézlemezeink

A T8 trapézlemez méltán olyan népszerű vevőink körében, hiszen sokoldalúsága mellett ár-érték aránya verhetetlen, minősége és tartóssága páratlan! Elmondjuk Önnek mihez válasszon T8 trapézlemezt és miért lesz elégedett a Lemezbázis.hu minőségi termékeivel!

t8-trapezlemez

T8 trapézlemez kerítés és garázskapu készítése  – a könnyűsúlyú bajnok

A t8 trapéz lemez egyik leggyakoribb felhasználási területe például kerítések készítése. Az egyedi méretre vágható T8 trapézlemezzel gyorsan építhetjük meg kerítésünket, hiszen nem lécenként kell rögzíteni az elemeket, mely időigényes és nagyobb a hibázási lehetőség. Ügyfeleink igénye alapján egyedi méretre, táblákra vágjuk, így egységnyi idő alatt hosszabb kerítést tudunk építeni. A könnyű szerelhetőséget és a nagyobb méretet T8 típusú trapézlemez súlya teszi lehetővé, hiszen az nem több, mint 4-5 kg/m2. Gondoljunk csak bele, hogy egy garázsajtó használatánál mennyit számít a súly, amikor felnyitni vagy lecsukni szeretnénk azt.

t8-trapezlemez

T8 trapézlemez színek

Lakossági felhasználás esetében a praktikussága mellett azért is nagyon kedvelt, mert a T8 trapézlemez színek tekintetében is nagy kínálatot biztosít. Egy családi ház esetében természetesen nem csupán a funkcionalitás számít, az esztétikum is erős kritérium. A modern előállítási technológiának köszönhetően antracit színben vagy többfele famintás árnyalatban is kérhető. Kérhető továbbá matt és fényes kivitelben is, minden csak a megrendelő igényeitől függ! Érdeklődjön elérhetőségeinken a variációs lehetőségekről, biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálja a megfelelő t8 trapézlemezt színében is és ha szeretné házhoz is szállítjuk!

t8-trapezlemez-kerites

T8 trapézlemez szerelése – a valódi sokoldalúság

További előnye a T8 trapézlemeznek, hogy szerelhetősége könnyű és gyors. Súlyából adódóan a nagyobb méretű táblákat is könnyedén mozgathatjuk és installációjuk sem bonyolult. Kerítések esetében a tartóoszlopok távolsága ideálisan 1,5-2 m és körülbelül 5 cm-es átfedéssel érdemes szerelni az egyes elemeket, hogy megfelelően stabil legyen. Szerelhető még oldalfalak, álmenyezetek borításaként is használható. Letisztult formavilága, a bordázás kialakítása okán impozáns és elegáns látványt nyújt. Tetők esetében a T8 trapéz lemez szerelése speciálisan ehhez készített csavarokkal történjen és fontos az ehhez megfelelő lécezés

Mondja el nekünk, hogy mire szeretné felhasználni és megmondjuk hogyan tegye!

További oldalaink: cserepeslemez  trapézlemez t20 trapézlemez , t38 trapézlemez fűrészáru

t8-trapezlemez-garazs

    Hívjon Minket: +36706726291

    Email címünk: lemezbazis@gmail.com
    Hívom