T38 TRAPÉZLEMEZ

A T38 trapézlemezt épületek tetőfedésére ajánljuk. Felhasználható gazdasági épületek, állattartásra szánt épületek, ipari épületek, gyártóüzemek, szerelőcsarnokok tetőfedésére.

 T38-as trapézlemezeink

Ár-érték aránya, megbízhatósága és minősége miatt egyre népszerűbb lakossági ügyfeleink körében is lakóépületetek tetőfedésénél. Akár új ingatlanok építése esetén, akár házfelújítás, tetőszerkezet felújítása esetén a trapézlemez praktikus, időtálló és gyors megoldás!. A T38 trapézlemez mindemellett esztétikus, letisztult, egyszerű megjelenésével és szimmetrikus kialakításával az épületmegjelenéséhez is hozzájárul.

t20-trapezlemez

T38 trapézlemez – masszív szerkezet, időtálló minőség

A trapézlemezek ellenálló képessége, masszív szerkezete többek között a bordázottság kialakításátólés az egyes bordák magasságától függ természetesen az anyagáról nem megfeledkezve. A T38trapézlemez 38 mm-es bordamagassága és a többi trapézlemezhez képest ritkább de masszívabb bordázottsága lehetővé teszi, hogy valóban időtálló és elegáns megjelenésű tetőnk lehessen nagyobb felületek tetőfedésénél is.

trapezlemez

T38 trapézlemez – ellenáll az időjárásnak

A horganyzott acélból készülő T38 trapézlemez ellenállóképessége a gyártási technológiának is köszönhető. A 0,5-0,6 mm vastagságú T38 trapézlemezek kellő merevséggel rendelkeznek ahhoz, hogy a megfelelő távolságban elhelyezett lécezésnek köszönhetően stabilak legyenek. Ellenállnak a legnagyobb szélviharban is és a bordák közt gond nélkül vezetik el a csapadékot az ereszcsatornába.
A cseréptetők egyik problémája a mohásodás, illetve hogy viszonylag rövid idő alatt megragad rajta a szennyeződés a kerámiacserép durva felülete miatt. A T38 trapézlemez felülete a kerámiacseréppel ellentétben meglehetősen sima a bevonatoknak köszönhetően, mely által a szennyeződés nem tud megragadni. Természetes azonban, hogy egy idő után azonban elkél egy kis tisztítás, hogy továbbra is rendezett és szép legyen házunk teteje. Ilyenkor elég tiszta vízzel lemosni a tetőt, az addig lerakódott szennyeződés könnyendén el fog válni a trapézlemez felületétől. Természetesen előfordulhat, hogy falevelek vagy ágak hullanak a tetőre, ezeket csak egyszerűen el kel távolítani, hogy a csapadék megfelelően tudjon az ereszcsatornába jutni.

trapezlemez-kerites

T38 trapézlemez szerelése – mérete

A trapézlemezek egyik hatalmas előnye, hogy egyedi méretben rendelhetők. Nem érdemes vágás nélkül kérni, ugyanis ezzel plusz munkát adunk a tetőfelújítást végző kivitelezőnek (vagy magunknak) és veszélyeztetjük a trapézlemez minőségét, ugyanis nem mindegy hogy milyen eszközzel vágjuk a megfelelő méretre t38 trapéz lemezünket sem. A trapézlemezek szélessége adott, ez általában 110-120 cm, fajtától függően. Azonban a trapézlemezek hossza alapból több méter, amivel megkönnyítjük és felgyorsítjuk a szerelést egyszerre. A t38 trapézlemez esetében ez akár 800 cm is lehet. Ezen belül csak megrendelőinktől függ, hogy mekkora méretre vágva szállítsuk a kész terméket.
Érdemes megrendelés előtt kollégáinkkal konzultálni, szakembereink a megadott méretek alapján tudnak segíteni Önnek, hogy a tetőfedéshez mekkora méretű t38 trapézlemezekre van szükség.
Amennyiben kivitelezőjét bízta meg tetőfedéssel, úgy ő minden bizonnyal tudja, hogy a lefedendő felület hány darab és mekkora méretre vágott trapézlemezre lesz szükség. Minőségi trapézlemezek
mellett a tető szerkezetéhez szükséges faanyagot is rendelhet tőlünk, ezen kívül a tető megépítéséhez szükséges kiegészítő termékekkel is állunk szíves rendelkezésére, akár házhoz szállítási szolgáltatásunkat is igénybe veheti!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és felmerülő kérdéseire készséggel válaszolunk vagy kérje ajánlatunkat és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk!

    Hívjon Minket: +36706726291

    Email címünk: lemezbazis@gmail.com
    Hívom