T20 TRAPÉZLEMEZ

A T20-as trapézlemez bátran használható többek között mezőgazdasági és ipari vagy lakossági épületek tetőfedésére, oldalfalak burkolására, kerítések kapuk építésére.

 T20-as trapézlemezeink

t20-trapezlemez-teto

T20-as trapézlemezek

A T20 trapézlemezek sikere és népszerűsége az építőipar területén a sokoldalú felhasználhatóságukban rejlik. Sokféle változatban létezik, melyek között alapvető különbség a bordázottság sűrűsége és profil magassága. 

Mint a trapézlemezek sikerét legtöbb esetben, a T20 trapézlemeznél is elősorban a könnyű szerelhetősége és tartóssága jelenti. Viszonylag magas profilmagassága (20 mm) miatt masszívabb így bártan használható épületetek tetőfedésére is. Bordázottságának köszönhetően könnyen elvezeti a csapadékot és elég masszív, hogy az időjárás változó igénybevételének is ellen álljon. A lemez vastagsága nagy általánosságban 0,4-0,5 mm. Könnyű szerelhetősége és mozgathatósága a könnyű fajsúlyának köszönhető, mely nagyjából 4-5 kg/m2.

trapezlemezek

Miért válasszam a T20 trapézlemezt?

T20 trapézlemezeink egyedi méretben készülnek, mely nagyban megkönnyíti a szerelés közbeni mozgatását és magát a szerelést is. Színben hatalmas a választási lehetőség, akár tetőfedés, oldalfal borítás, álmennyezet, kerítés vagy kapu építése a cél. T20 trapézlemez tetőfedés felhasználása esetén természetesen választható a cserép vagy akár az antracit szín mely manapság nagy népszerűségnek örvend. Mivel a T20 trapézlemez nehezen szennyeződik, háztetőnk még sokáig új szép, egységes tető benyomását kelti. Vízzárása tökéletes, a T20as trapézlemez szerelése pedig meglepően könnyű és annál is gyorsabb akár kerítést építünk, akár tető fedésére használjuk.

trapezlemez

Mekkora T20 trapézlemezre van szükségem? – T20 trapézlemez méretek

A T20 trapézlemez méretével kapcsolatban van egy nagyon jó hírünk. Önnek, vagy megbízott kivitelezőjének csak meg kell adnia a kívánt méretet és mi legyártjuk azt! A trapézlemez felhasználásának egyik legnagyobb előnye, hogy egyedi méretben kínáljuk. Természetesen ennek az építőelemnek is megvannak a maga méretbeli határai. Létjogosultságát ugyanakkor az adja, hogy a megrendelések ezen határokon belül mozognak. A t20 trapézlemez méretek szélessége 110-120 cm-ben, hossza pedig körülbelül 600 cm-ben vannak maximalizálva. Eddig a méretig biztonságosan és sérülésmentesen szállítható, illetve könnyen mozgatható és szerelhető. 

trapezlemez-kerites

T20 trapézlemez felhasználása

Elterjedése először a könnyűszerkezetes építészetben volt ugrásszerű, hiszen kedvező szerelhetősége mellett pont a fajsúlya igazán vonzó. Természetesen azonban nem csupán új épületek esetében használható fel. Tetőfelújítás esetében is korszerű a t20 trapézlemez, mely modern látványt nyújt és igazán gazdaságos a sokszor elavult régebbi tetőfedési módszerekkel szemben. a T20 trapézlemez ára is komoly előnye, hiszen az építőipraban felhasznált anyagok többsége viszonylag drága. Előállítási költségei a modern gyártási technológiáknak köszönhetően alacsonyak, éppen ezért a fogyasztóknak is olcsón elérhető.

 

Ha t20 trapézlemez felhasználásán gondolkodik, a legjobb helyen jár! Akár tetőfedéshez, kerítés vagy garázs kialakításához keres alapanyagot ne menjen tovább! Mindenképp keressen fel minket, nagyon szívesen adunk szakmai tanácsot terveihez! Lehet, hogy önnek a t8 trapézlemez elegendő, de Önnek ezt nem is kell tudnia.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon, mondja el mit szeretne és segítünk kitalálni az Önnek legmegfelelőbb megoldást trapézlemezre és cseréplemezre vagy fűrészárura!

 

Hozzáértésünket tapasztalt és edukált szakembereink biztosítják, akik a könnyűszerkezetes építészetben jártasak.

 

Termékeinkre minőségi garanciát vállalunk és megrendelését akár házhoz is szállítjuk! 

    Hívjon Minket: +36706726291

    Email címünk: lemezbazis@gmail.com
    Hívom