SZINUSZOS CSEREPESLEMEZ

A szinuszos cserepeslemez szintén a hagyományos kerámiacserepeket hivatott helyettesíteni. Népszerű tetőfedési módszer, melyet egyaránt alkalmaznak gazdasági épületek, csarnokok, szerelő műhelyek és családi házak fedésére is. 

Esztétikailag is kifogástalan és hódfarkú rokonához hasonlóan szintén közkedveltté teszi nagyon jó ár-érték aránya is.

szinuszos-cserepeslemez

Mit kell tudni a szinuszos cserepeslemezről:

A szinuszos cserepeslemez a hagyományos kerámiacserép alternatívája. Népszerű tetőfedési módszer, melyet elsőként gazdasági épületek, csarnokok, szerelő műhelyek és egyéb ipari épületek fedésére használtak hazánkban. Napjainkban azonban egyre inkább terjed a lakossági felhasználók körében is, hiszen nem csak gazdaságos, hanem esztétikus is.

 

De nézzük is meg, hogy mivel tudta meghódítani az építőipart a szinuszos cserepeslemez!

szinuszos-cserepeslemez-teto

Színuszos cserepeslemez – egyszerű gyártási technológia

A szinuszos cserepeslemez egyik nagy előnye, hogy könnyen és gyorsan legyártható. Megrendeléstől számított pár napon belül szállítható, így gyorsan a megrendelő rendelkezésére áll. Lehetséges az egyedi méretre gyártás sőt, tulajdonképpen egyedi méretben kapja meg a megrendelő, mert így a leg egyszerűbb. Persze van egy általános maximum hosszúság (6 m), aminél nagyobb szinuszos cserepeslemez táblákat nincs értelme gyártani, mert sérülékennyé válik. A szélessége adott 1,1-1,2 m. Ezzel a tulajdonságával már óriási előnyre tesz szert felhasználhatóságban, hiszen a mérettel kapcsolatos nagy mozgástérnek köszönhetően felgyorsíthatjuk vele a tetőfedést. Egy tábla szinuszos cserepeslemez lerakása sokkal gyorsabb és egyszerre nagyobb felülettel vagyunk kész.

szinuszos-cserepeslemez-szinek

Egyszerű szerelés, tehermentesített tetőszerkezet szinuszos cserepeslemezzel

Szerelése egyszerű és súlyelőnye miatt hosszú évekkel tudjuk meghosszabbítani a tetőszerkezet tökéletes minőségét. A rögzítési technikának köszönhetően minden időjárási körülmény esetén jól teljesít, tökéletesen védve ingatlanunkat. A szinuszos cserepeslemez könnyű súlyának köszönhetően a tetőszerkezet nincs akkora terhelésnek kitéve, mint a klasszikus tetőfedések esetében, így maga a szerkezet is sokkal időtállóbb lesz.

cserepeslemez

Szinuszos cserepeslemezek – klasszikus kinézet modern technológia!

Egy cserepeslemez szerkezettel fedett tető tökéletesen tiszta és mindig ápolt tető látványát nyújtja. A kerámiából készült tetőcseréppel szemben azonban nem mohásodik könnyen, tehát tisztán tartható. A fejlett tetőfedési módszereknek köszönhetően tökéletesen szigetel. A szinuszos cserepeslemez rögzítésének köszönhetően  fix marad, a legnagyobb szélviharban sem mozdul el, hiszen le van csavarozva speciális rögzítőcsavarokkal. Így nem kell félni, hogy elmozdul és leeseik, tehát cserélni sem kell.

Esztétikailag is kifogástalan és hódfarkú rokonához hasonlóan szintén közkedveltté teszi nagyon jó ár-érték aránya is.

szinuszos-cserepeslemez

Egyedi méret, egyedi színben 

Cégünk egyedi méretben, akár egyedi színben kínálja a tetőfedéshez tökéletes választásnak bizonyuló szinuszos cserepes lemezt, melyet Önnek csak meg kell rendelnie és pár napon belül rendelkezésére bocsátjuk a terméket! Kérje ingyenes tájékoztatásunkat telefonon vagy látogassa meg telephelyünket.

Kérjen tanácsot szakembereinktől a választás előtt és rendelje meg az Önnek legmegfelelőbb cserepeslemez és trapézlemez a Lemezbázis.hu-tól!

szinuszos-cserepeslemez-budapest

    Hívjon Minket: +36706726291

    Email címünk: lemezbazis@gmail.com
    Hívom