SZENDVICSPANEL

A rendkívül sokoldalú, kiváló hőszigetelő képességgel rendelkező szendvicspanelből épülhet akár garázs, raktárépületek oldalfala, mobilház vagy új tető, biztosan nem fog csalódni. A szendvicspanel elemek könnyen szállíthatók, gyorsan látványos és legfőképpen tartós építményeket lehet létrehozni belőlük. Többféle kivitel, mintázat érhető el kínálatunkban, keressenek fel bennünket!

Szendvicspanel

A szendvicspanel felhasználása kivételesen sokoldalú. Építsünk akár garázst, mobilházat, konténert, vagy kezdjünk tetőfelújításba, a szendvicspanel mindenre megoldást nyújthat.

PUR OLDALFALPANEL

PUR TETŐPANEL

Szendvicspanel készletről vagy megrendelésre a lemezbazis.hu-tól

A szendvicspanel a könnyűszerkezetes építészet nélkülözhetetlen alappillére. Tetőfedéshez, oldalfalnak, komplett épületek megépítéséhez egyaránt használatos. Szerkezete két oldalán acél fegyverzetből, középen pur habból áll. A pur hab folyékony állapotában kerül a két acél oldal közé és nagyon hamar megszilárdulva kitölti a köztes területet. A szendvicspanelek rendkívül könnyű fajsúlyú építőanyagok, melynek köszönhetően könnyedén szállíthatóak nagy méretben is, kialakításuknak köszönhetően pedig legalább annyira könnyen szerelhetők. A szendvicspanelek hőszigetelése a mai elvárásainak abszolút megfelelnek és egyéb jellemzőik miatt is közkedvelt építőelemek.

szendvicspanel

Szendvicspanel garázs

Egy garázs megépítése szendvicspanelből igazán praktikus megoldás. Autónk védelme biztosítva van az időjárási viszontagságoktól, mindemellett a masszív és hőszigetelt garázs gyorsan és könnyen  megépíthető. A szendvicspanel rendkívül precízen illeszthető össze, melynek köszönhetően stabil szerkezetek építhetőek belőle.

szendvicspanel

Szendvicspanel ház

A szendvicspanelből épülő házak a leg modernebb és és költséghatékonyabb építészeti megoldások közé tartoznak napjainkban. Az egyedi méretre gyártott szendvicspanelek könnyű szerelhetőségük mellett praktikusak, hiszen hőszigetelésük kiváló és megjelenésük is modern külsőt kölcsönöz házunknak. Maga az építőelem kifejezetten olcsó, a leg gazdaságosabb építőelemek közé tartozik.   A szendvicspanelek sokoldalúságát bizonyítja, hogy nem csak oldalfalak építését, hanem tetők fedését is tökéletesen és esztétikusan meg lehet oldani szendvicspanelek felhasználásával, így tulajdonképpen komplett lakó épületek megépítését tudjuk megoldani ezen zseniális modernkori fejlesztéssel. Míg az oldalfalpanelek alacsonyabb mintázattal, vagy sima oldalfelülettel rendelkeznek, addig a tetőre használatos szendvicspanelek kinyúlása/bordázata ettől eltérő. Tetőre való szendvicspanelek általában három vagy ötbordás kivitelben kapható. A Bordák száma a kinyúlások között statikai ellenállást növelik.

szendvicspanelek

Szendvicspanel méretek

A szendvicspanel zsenialitása többek között abban rejlik, hogy méretét a megrendelő határozza meg. Persze típustól függően minden fajtának megvannak a maga határai, azonban pont attól olyan közkedvelt építőelem, hogy az igényekhez igazodva, méretre vágva rendelhető meg. Így nagyban gyorsítja az építés folyamatát, miközben az egyes darabokhoz nincs szükség speciális kötőanyagra. Nútos kialakításukból adódóan precízen illeszthetők egymásba, tető esetében pedig a megfelelő csavarokkal könnyedén rögzíthető az acél vagy fa tetőszerkezethez akár. Az sem mellékes, hogy a korábban használt tetőfedő anyagokkal (pl. kerámiacserép) ellentétben a szendvicspanelek kifejezetten könnyű súlyúak, így tetőfelújítás esetén például legtöbb esetben a tetőt tartó szerkezet megfelelő, nem kell teljesen felújítani.  

Nézzen körül trapézlemez cserepeslemez és fűrészáru oldalainkon is!

    Hívjon Minket: +36706726291

    Email címünk: lemezbazis@gmail.com
    Hívom