PUR OLDALFALPANEL

Tökéletes választás lehet tetőfedésnél, mint ahogy oldalfalak építésénél is

Pur oldalfalpaneleink

Szendvicspanel oldalfalnak – pur oldalfalpanel

Az oldalfalnak használatos pur oldalfalpaneleknek további két kategóriáját különböztetjük meg. Kínálatunkban megtalálható rejtett – illetve látszó rögzítésű oldalfalpanel is, melyek felhasználását különböző esetekben ajánljuk. Mindkét esetben legfőbb felhasználási terület a belső térelválasztó falak és homlokzat kialakítására.

Szendvicspanel – oldalfalpanel

A szendvicspanelek rendkívül sokoldalú építészeti elemek, mára már mindennapos használatnak örvendenek a könnyűszerkezetes építészetben. Kis túlzással élve gyakorlatilag házak építhetők meg szendvicspanelből, hiszen ugyan úgy tökéletes választás lehet tetőfedésnél, mint ahogy oldalfalak építésénél is

Oldalfal szendvicspanelből

A könnyűszerkezetes építészet hatalmas reformot hozott magával az építészet iparágába. Az innovatív megoldások egyszerűsítették és gyorsították az ipari, mezőgazdasági és manapság már a lakossági építészetet is, szem előtt tartva a mai kornak megfelelő elvárásokat. Ennek a forradalomnak egyik ékes példája a szendvicspanel, melynek köszönhetően a panel szerkezetes építészet rengeteget fejlődött az elmúlt évtizedekben. Maga a panel rendszer ugyan nem újdonság, hiszen bármely magyaroroszági nagyvárosban járva magunk is tanúi lehetünk a panelházak sokaságának, mely a mostani modernkori építészet előfutárának is tekinthető. A panelházak elterjedésekor a gyorsaság volt a fő szempont. Mára pedig az iparág annyit fejlődött, hogy a mai kor legfontosabb elvárásainak is a könnyedén megfelel a pur oldalfalpanel, mint építészeti elem. Az szendvicspanel, mint oldalfal panel többféleképpen használható.

Pur oldalfalpanel egyedi méretre vágva– univerzálisan és könnyedén szerelhető

A szendvicspanelek rendkívül könnyűek, így szállításuk és mozgatásuk is könnyen megoldható. Illesztésük a nútos kialakításnak köszönhetően szintén egyszerű, ezzel egyidejűleg pedig rendkívül pontosan kivitelezhető. Miért jó az egyedi méretre gyártott oldalfalpanel? Mert nagyobb darabokból (oldalfalanként legtöbbször egy darabból) is létrehozható az oldalfal. Nincs szükség egyéb kötőanyagokra, hiszen egy darabban állíthatók be helyükre. Bordázattal vízszintesen és függőlegesen is szerelhető. Lehetőség van ezen kívül látszó és rejtett rögzítésű oldalfalpanelek megrendelésére is.

A lemezbázis.hu csapata méretre vágva kínálja kiváló minőségű szendvicspaneljeit, így Önnek csupán a kívánt méretet kell megadnia. Elgondolkodott azon, hogy Önnek megfelelő lenne-e oldalfalnak a szendvicspanel, de nem tudja eldönteni? Amennyiben nem biztos a dolgában, várjuk megkeresését. Kiváló és tapasztalt szakembereink azt is elmondják Önnek, ha nem célszerű az Ön esetében a szendvicspanel használata hiszen célunk, hogy mindenki elégedett legyen szolgáltatásainkkal és termékeinkkel.

Keressen minket bátran és képbe hozzuk a szendvicspanellel kapcsolatban és a döntést Önre bízzuk. Írjon nekünk, vagy keressen minket telefonon a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeinken.

Küldje el ajánlatkérését 1 perc alatt és a lehető legrövidebb idő alatt jelentkezünk!

    Hívjon Minket: +36706726291

    Email címünk: lemezbazis@gmail.com
    Hívom