Kiegészítők

SÍKLEMEZ

 

Síklemezeinket egyedi méretre gyártjuk akár 20 m hosszig, illetőleg készletről is, melynek mérete 1250 mm x 2000 mm. A színválaszték megegyezik az egyéb lemezeinknél elérhető színekkel.  

A síklemezek helyszíni bádogozáshoz tökéletesen alkalmasak, vastagságuk erősen meghatározza annak merevségét. Szakmai tanácsadásért, a síklemezek felhasználhatósági módjáért kérje segítségünket.  

HÓFOGÓK

 

A hófogók feladata megfogni a tetőkön felgyülemlett hó – és jégtáblákat, melyek a tetőről lecsúszva komoly sérüléseket is okozhatnak.

 

HÓVÁGÓK

 

A hófogók mellett hóvágókat is értékestünk, melyek nem engedik egyben lecsúszni a nagyobb tetőfelületeken felgyülemlett hó – és jégtáblákat. A hóvágók segítségével kisebb teher jut az ereszcsatornákra és csökkenti a balesetveszélyes, nagyobb táblákban történő felgyülemlett csapadék lecsúszását. 

PROFILSZIVACSOK

 

A profilszivacsok a különböző lemeztípusok bordázatát hivatottak kitölteni, melynek segítségével meggátolhatjuk a különböző szennyeződések bejutását és ezzel elősegítve a lemezek minőségét és tartósságát.

KÉMÉNYSZEGÉLYEK

 

A kémények csatlakozása a tetőnél beázási pont lehet, melyet azonban elkerülhetünk a megfelelő óvintézkedésekkel. A tetőfedés lehet bármilyen, kéményszegély használata minden esetben erősen ajánlott, hogy megvédjük az időjárási viszontagságoktól, csapadéktól tetőterünket. A kéményszegély elkészítése egyedileg történik minden tetőre, melyhez pontos méretek kellenek. Kérje szakmai tanácsunkat és megadjuk milyen adatokra van szükségünk, hogy aztán elkészíthessük kéményszegőjét.

TETŐKIBÚVÓK

 

A tetőkibúvóknak több szempontból is hasznos lehet kialakításuk. Akár az időszakos tető tisztítást szeretnénk elvégezni, akár javítási munkálatokra van szükségünk, egy kibúvó kialakításával minden esetben könnyen juthatunk fel a tetőre.

    Hívom