HÓDFARKÚ CSEREPESLEMEZEINK

A hódfarkú cserepeslemez tökéletes választás családi házak tetőfelújításánál, illetve újonnan épülő házak tetőfedéséhez egyaránt. Kialakítása, alakja a klasszikus hódfarkú cseréphez hasonló, ezért az elnevezés. Természetesen a cserepeslemezek összes előnyével rendelkezik.

Ára kifejezetten kedvező, ezért igen közkedvelt termékünk. Anyaga horganyzott színes acél, ezért súlya könnyű még nagyobb méretben is. Szerelése pedig többek között ennek köszönhetően is könnyen és gyorsan kivitelezhető.

hodfarku-cserepeslemez

Mikor használjunk hódfarkú cserepeslemezt?

A hódfarkú cserepeslemez térhódítása nem véletlen. Látványát tekintve tökéletesen hasonlít a kerámia cseréptetőkre. Mindemellett a hódfarkú cserepeslemez nem ezzel lett ennyire népszerű a vásárlók körében hanem azzal, hogy minden jellemző tekintetében jobb és gazdaságosabb döntés, mint a kerámiacserép.

Nézze meg Ön is, hogy miért olyan népszerű tetőfedéshez ez a nálunk kapható termék!

Miért ajánljunk kerámiacserép helyett a hódfarkú cserepeslemezt?

hodfarku-cserepeslemez-teto

Mert olcsóbb…

A hódfarkú cserepeslemez előnye többek között az anyagában és a gyártási technológiájában rejlik. Horganyzott acélból készül, melynek viszonylag egyszerű folyamat az előállítása. Éppen ezért  legolcsóbb tetőfedő anyagok közé tartozik, ugyanakkor olcsósága ellenére minősége és tartóssága kiváló.

hodfarku-cserepeslemezek

Mert könnyebb…

 

Horganyzott acél anyagának köszönhetően a hódfarkú cserepeslemezek fajsúlya 4-5 kg/m2 szemben a klasszikus kerámiacserepek 50 kg/m2 fajlagos súlyával. Ennek köszönhetően egyrészt könnyebben mozgatható, másrészt a tető tizedannyi terhelésnek van kitéve.

 

Mert könnyebb és gyorsabban szerelhető a hódfarkú cserepeslemez…

 

Súlyából adódóan könnyebben szerelhető és a nagyobb méretben történő gyártásának köszönhetően a hódfarkú cserepeslemez felrakása lényegesen lerövidíti a munkálatokat.

 

 

Mert időtállóbb a hódfarkú cserepeslemez…

 

A horganyzott acél időtálló anyag, egy szakszerűen felszerelt tető akár 40-50 évig is megtartja minőségét és nem kell utó kezelni.

 

 

Mert egyedi méretben áll az Ön rendelkezésére…

 

Hatalmas előnye az is, hogy egyedi méretre vágjuk Önnek. Ezáltal minimálisra csökken a hulladékanyag a felhasználás során és nem mellékesen az egyedi méretlehetőség szintén a gyorsítja a munkálatokat, ha hódfarkú cserepeslemezzel szeretné tetőfedését.

 

 

Mert szinte bármilyen színben legyártható a hódfarkú cserepeslemez…

 

A cserepes lemezek bármilyen egyedi színben legyárthatók, így biztosan megtalálja a megfelelő színt Ön is, mely tökéletesen passzol ingatlana színéhez.

 

 

Mert tisztán tarthatók a hódfarkú cserepeslemezek…

 

Sima felületének köszönhetően a lerakódás kevésbé jellemző, de az évek során mégis megmaradó szennyeződés könnyen eltávolítható.

Munkatársaink ingyenesen adnak információt, telefonáljon vagy názze meg személyesen  a hódfarkú csrepeslemezeinket telephelyünkön.

hodfarku-cserepeslemez-szinek

    Hívjon Minket: +36706726291

    Email címünk: lemezbazis@gmail.com
    Hívom