FŰRÉSZÁRU

Első osztályú, minőségi fűrészáru a lemezbázis kínálatában, mindent egy helyen!

Fűrészáruink

fureszaru

Fürészáru

fureszaru-osb

OSB

fureszaru-budapest

LAMBÉRIA

Impregnált faanyag

Minőségi szlovák fenyő fűrészáru, akár impregnálva is. Érdeklődjön készleten lévő faárunkról, melyet szintén méretre vágunk Önnek, hogy egyből felhasználható legyen. 

Fenyő impregnálás

 

 

A fenyő impregnálás egy olyan eljárás, mellyel a fűrészárut vegyi anyaggal itatjuk át. Ennek köszönhetően a tőlünk rendelt fűrészáru, az abból épített tetőszerkezet ellenálló lesz, ami által akár évtizedekkel hosszabbítjuk meg a faanyag tartósságát, minőségét. A fa fűrészáru impregnálás nem csak az időt állóságot növeli, de csökkenti a fenyő gyúlékonyságát és távol tartja faanyag kártevőit is

fureszaru-budapest

OSB lapok széleskörű választéka rendelhetők a lemezbázisnál

Az OSB lapok felhasználása gyakori tetőszerkezeteknél, oldalfalak építésénél és különböző aljzatok fedésénél. A Lemezbazis.hu csapata a legkülönbözőbb vastagságú OSB lapokkal áll rendelkezésre, egyedi méretre vágva. Az OSB lapok terhelhetősége kimagasló, hiszen gyártásakor több réteg faanyag együttesen adja annak ellenálló képességét.

Kérje ajánlatunkat a legkülönbözőbb vastagságú (6-22 mm), minőségi OSB lapokra a lemezbazis.hu-tól!

osb

Lambéria

Az általunk kínált lambéria minőségi faanyagból készül, melyek kártevő mentesítettek és bútor minőségűre vannak csiszolva, így azonnal telepíthetők. Kiváló minőségű lambéria, melyeket szigorú előírások szerint ellenőrzünk, mielőtt értékesítésre bocsátunk! Kérje ajánlatunkat lambériára is, akár  egyedi méretre vágva!

 

Gyalult fűrészáru

 

Szerezzen be mindent egy helyen! Első osztályú gyalult fűrészáruval várjuk, további faanyag termékeinkkel együtt! A faanyag természetessége és könnyű megmunkálhatósága soha sem fog kimenni a divatból! Gyalult faáru kínálatunk sokoldalúan felhasználható, prémium minőségű termékek, bátran keressen minket bármilyen fűrészáruval kapcsolatban!

gyalult-fureszaru

Szegek, összekötőelemek, tetőfóliák

Tetőfedés, tetőszerkezet építés, lemezárút rögzítő speciális csavarok és rögzítőelemek óriási választéka gazdagítja termék kínálatunkat! Tetőfedéshez fóliák, melyek elengedhetetlenek a minőségi tetőfedéshez. Kérjen tanácsot, kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken és tájékozódjon kollégáinknál versenyképes árainkról! 

Keressen cserepeslemezt, trapézlemezt, szendvicspanelt tetőre vagy oldalfalnak, tetőfedéshez vagy felújításhoz fűrészárut, akkor a legjobb helyen jár! Minőségi, raktáron lévő árukészletünkkel a leghamarabb tudjuk kiszolgálni és a megrendelt termékeket akár házhoz is szállítjuk saját járműveinkkel! Kérje ajánlatunkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Hívjon Minket: +36706726291

    Email címünk: lemezbazis@gmail.com
    Hívom