BRITANIC CSERPESLEMEZ

Fedezze fel a kifinomultság és tartósság új dimenzióját a BRITANIC cserepeslemezekkel! Kiváló minőségű, horganyzott acélból készült, fényes vagy matt festékkel borítva. Rugalmas és modern megjelenésével ideális választás homlokzatok és tetők számára. Egyszerű felszerelés, hosszú élettartam – válassza a BRITANIC-ot a stílus és funkcionalitás ötvözéséhe

BRITANIC CSEREPESLEMEZ

A BRITANIC cserepeslemezek kivételes választások a tetőfedés és homlokzatburkolás terén. Készülnek egyrétegű, fényes vagy matt festékkel bevont, horganyzott acélból, biztosítva a tartósságot és esztétikát. Rugalmasak, 500 mm és 8000 mm hosszúságban elérhetők, és mind a Retro, mind a Bordás változatokban megtalálhatók, így széleskörű tervezési lehetőségeket nyújtanak. Az innovatív illesztési rendszerük könnyíti a felszerelést és csökkenti a költségeket. A modern és minimalista designjuk kiemelkedik, miközben a korszerű technológia révén hosszú élettartamot biztosítanak. A BRITANIC cserepeslemezek egyedülálló kombinációja a funkcionalitásnak és az esztétikának, ideális megoldások minden olyan projekthez, ahol a stílus és a tartósság kulcsfontosságú. Válassza a BRITANIC-ot, és emelje tetőfedését és homlokzatát egy magasabb szintre!

britanic-cserepeslemez
britanic-cserepeslemez-normal
britanic-cserepeslemez-retro

Britanic cserepeslemez előnyei

A BRITANIC és BRITANIC RETRO cserepeslemezek 0,45 és 0,60 mm vastagságúak, egyrétegű fényes vagy matt festékkel bevont, horganyzott (Z225-Z275) formázott acéllemezből készülnek. A BRITANIC fém tetőcserepek 500 mm és 4500 mm közötti hosszúságúak, míg a BRITANIC RETRO fém tetőcserepek 500 mm és 8000 mm közötti hosszúságúak.

 

A Britanic modell mind a Retro verzióban (borda nélkül), mind a Bordás verzióban elkészíthető gyártási változatokban. Ez lehetővé teszi a cseréplemez használatát homlokzatok burkolására és tetők fedésére is, az adott verziótól függően.

 

Az illesztési rendszer lehetővé teszi a cserépmodulok mindkét oldalon történő átfedését, ami jelentősen megkönnyíti a felszerelési folyamatot és csökkenti az ezzel járó költségeket. Ez a modern, minimalista és egyszerű formatervezésű cserépmodell évtizedekig tartó tartósságot biztosít a kialakítási technológia révén.

cserepeslemez-britanic
britanic-cserepeslemezek

Britanic cserepeslemezek méretei

britanic-retro-cserepeslemez

Kérjen ajánlatot!

    Hívjon Minket: +36706726291

    Email címünk: lemezbazis@gmail.com
    Hívom